Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rodriguezwoae

Men Carina Höll Sina Händer Runt Min Nacke Och Kysstes Passionerat Samtidigt Som Hon Tryckte Sitt Underliv Mot Mig Så Jag Glömde Allt Runt Omkring.

Vi hade exakt samma favorit grupper, vilket vi båda tyckte var intressant. Sen la han sig ner och började kyssa min kuk. Det kom i ansiktet också, på kinden på hakan. Jag började med att duscha av mig och gick sen in i bastun som var varm och härlig. Så frågade han om jag ville ta en bastu.

-Jag älskar att suga kuk, sa han.

-Vänta ett tag, sa han och ställde sig upp.

Överaskningen


Katarina kysste mig och jag smekte henne på ryggen och fram och jag kunde inte låta bli att smeka hennes små fasta bröst genom blusen. " Carina låg nu på rygg med särade ben och skötet ångande av kåthet. Men Carina höll sina händer runt min nacke och kysstes passionerat samtidigt som hon tryckte sitt underliv mot mig så jag glömde allt runt omkring. Hon hade på sig ett par minimala svarta spetstrosor och under kunde konturen av ett kraftig vulstigt venusberg skönjas och jag kunde ana det kolsvarta könshåret under spetsen. Min penisspets möttes av ett varmt och fuktigt sköte. ". Samtidigt hade Carina knäppt upp Katarinas kjol och den föll till golvet. Hon stönade och skrek vällustigt varje gång jag körde penisen i botten. Långsamt och under sexiga samlagsrörelser tog Carina av sig sina små spetstrosor.

Vi sa ingenting utan tittade varandra i ögonen och började smeka varandra medan vi njöt av skådespelet. Det såg härligt ut.

– Fortsätt så där.

En lite mullig kvinna i mogen ålder stod framåtlutad mot en sten medan hennes manlige partner med långsamma stötar körde kuken ut och in i hennes fitta. Vi bestämde oss för att smyga fram lite försiktigt.


Jag låter min tunga glida upp längs hennes ben å känner hur hela hon vibrerar av kåthet. När vi kommer in i min lägenhet så klär vi av oss jackorna.

När bussen kommer kliver jag på och ser i ögonvrån att hon ska åka med samma buss och jag känner hur det pirrar i kroppen. Hon följer med mig upp, ingen av oss har fortfarande sagt något. Jag ser hur hennes härliga fitta glänser av fuktig kåhet. När bussen börjar rulla så märker jag att hon har satt sig bredvid mig och jag sneglar på henne och hon ler tillbaka. När vi närmar oss min avstigningsplats så bara känner jag i hela min kropp att jag skulle vilja "stiga" på henne.

Nästan bestämt särar jag på hennes lår och sticker in min tunga i hennes varma i hennes varma pulserande fittskåra, jag leker med hennes blygdläppar lite grann.

Vi säger ingenting till varandra men det känns som om vi tänker samma tankar. Hennes andning började bli tyngre och jag kände under mina händer hur hennes kropp började reagera på min omhändertagning. Jag gör vad hon begär och ställer mig med händerna som stöd mot väggen och putar min stjärt mot henne.Det var nära nu och jag kände hur min kropp började skaka, Åhh gud vad skönt det var! Hon reser sig upp för att även hon för att kliva av.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl