Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rodriguezwoae

In Och Ut, Absolut Makt, Tillsammans För Alltid.


- Du din... hon saknade ord... din jävel!Muskler trycker, mage, ben, i henne och i honom. - Tala ut, min vän. In och ut, absolut makt, tillsammans för alltid. Han smekte snabbt den runda rumpan och den smala midjan med båda händerna för att nå upp till rosetten vid nacken som höll ihop hennes klänning.
Hon svarade inte direkt, utan stirrade bara in i hans ögon.Fräna dofter utan sinnen. Redo för allt, självsäkra som berget, öppna som öppen kan bli. Om det fanns ett nirvana, så var de båda på väg in i det, genom varandra. Hur kunde jag? Nu och alltid närmare skottet. Stillade lustar och kallsvettiga kroppar.

Säsongsarbetet.


– Gubben kunde inte, sade hon.

– Min persikofitta också, pep Helena.
– Tryck hårdare på den, sade hon.
Jag kände en intensiv böljande känsla genom underkroppen vid den inviten. Nu är det min tur.Hon drog ner förhuden från ollonet och förde det till sin mun. Samtidigt kysste och slickade jag på hennes underbara bröst. Hon till och med försökte att föra in spetsen av tungan i kukögat.


Jag smakar på droppen som är där. Du stönar lätt och när jag tar den in och ut blundar du och vänder huvudet mot taket. Jag rycker till lite av kylan.
Jag vänder huvudet mot dig och för första gången möts vära blickar, trött, nöjd, och med glittrande blick tittar du på mig. Jag bara ligger där och känner efter, njuter och väntar på vad som skall hända. Det blir ett kallt hål där du en gång var och jag känner hur din varma sats rinner ur mig.och lägger dig åt sidan. Jag lutar huvudet mot din axel och hör dina andetag som blir mer och mer upphetsade.

Den var riktigt hård. Nuuu…
Åhhh, första strålen rakt i fittan. Det som fångade mitt intresse när jag öppnade dörren var den tighta röda blusen som var lite lätt uppknäppt. Jag hade drömt alltihop.
Jag skriver till henne att hon får väcka mej när hon kommer hem om hon vill ha en skön stund.

OrgasmenDu får ställa dig på knä i sängen, jag tar dina händer och binder upp dom och drar lite i repet.


Du tar av dig resten av kläderna, jag ser din trånga fitta och vill tränga in i den direkt, men inte redan, först dina orgasmer.

Jag sätter mig på stolen du sätter dig gränsle över mig, du känner genom dina byxor hur min kuk börjar bli stenhård, Jag förklarar att jag vill ha dig nuuu!!
Jag visar dig sovrummet som består av en stor dubbelsäng, Du ser krokar i taket och remmar, I en låda ligger det sexleksaker och på det ena sängbordet står det en flaska med någon sorts olja.

Jag lossar på repet som du var bunden i, Jag sätter på dig en ögonbindel och säger lita på mig nu, om du inte vill något så säger du till ok.

Även jag tar av mig kläderna du ser min kuk som står rätt upp du ser hur det redan glittrar på ollonet av förjuice.Jag känner hur din fitta drar ihop sig i långa hårda sammandragningar som gör att min kuk sprutar rakt upp i din fitta, du hör mitt stönande och hur jag trycker kuken djupare i dig, Du kommer i den skönaste orgasm du upplevt du har helt glömt av killen bakom dig som samtidigt som jag har fyllt din mus så har han fyllt din rumpa.

Du börjar närma dig din andra orgasm nu, vi ökar takten, in och ut in och ut djupare hårdare fortare, Jag börjar närma mig också, jag längtar efter att få känna hur kuken växer lite till jag längtar efter att få känna hur kuken rycker inuti dig samtidigt som varm sperma fyller dig. Efter några kilometer på denna ensliga grusväg kör vi upp på en gårdsplan där det ligger ett mindre torp. Du svarar tveksamt ja till frågan.

Jag tar av mig tröjan du ser min vältränade mage och muskulösa armar,
Jag känner hur kuken redan börjar bli riktigt hård.

Jag går fram och nafsar dig i nacken och kysser dig du känner hur min kuk ligger mot din mage när vi kramas.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl