Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rodriguezwoae

Den Glänste Av Fittsaft.


Jag får fram ett "ajj" då tar han de lite saktare in och säger förlåt!
Men han gör de inte och säger känner du inte igen mig?
Jag ser att han har börjat fått stånd av att ta på mig.
Jag gör som han säger och hjärtat slår snabbare och snabbare., vi gick ju i samma klass i 1 år innan jag flyttade.
Så går han iväg och ropar ; hejdå Jessica vi hörs någon gång ha de bra!
När jag är framme så ser jag en kille.

Vad fan är K.V

Jag smekte henne över ryggen, stjärten, och baksidorna på hennes lår.

Sandras trånga, våta fitta kramade skönt runt min kuk, den var skönare än alla fittor jag trängt in i tidigare. Hon tryckte skötet mot min hand och ville ha fingret mitt i sprickan.
- Det märker du. Till hennes söta ansikte, till hennes runda bröst och till hennes lockande bakdel. Med hjälp av fingret smorde jag in mynningen av hennes stjärthål.
- Hon kommer att bli skitsur när jag berättar att jag blev av med oskulden först. Den glänste av fittsaft. Och bada, du luktar gammal svett. Jag hade aldrig tagit någon där förut. Hanna började röra sig mot fingret. Fast fortfarande visste de två inte hela sanningen. Det kanske inte hade varit så smart att ligga med Sandra med tanke på min plan.

Han har rakat huvud ser jag när han passerar strålkastarna på en av bilarna.

Dessutom är hon oerhört fräsch och läckert sexig. På jobbet kan jag inte koncentrera mig det minsta, klockan går med en sengångares fart. Vad var detta för ställe ?
Jävlar ! Rektorn trycker på fjärrkontrollen och Airam börjar skaka och slita i sina kedjor.Rektorn drar mer och det tycks aldrig ta slut.Du äger rätt att själv nyttja hedersmedlemmar av 10:e graden. Samtidigt som jag lämnar toaletten hör jag hur Maria knappar in ett svar på sin mobil och skickar iväg. Genast går en av dom fram, klättrar upp och grenslar Airam och beordrar henne att öppna munnen. Hårt målade runt ögonen och rött nagellack.

In på scen bärs en stol utan armstöd, som ställs mitt på scen, en halvmeter ifrån scenkanten. Du kan komma i vad som helst, utom vanliga kläder.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl