Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rodriguezwoae

Vi Tjejer Hamnade I Mitten, Jag Fortsatte Smeka Maria, Och Hon Smekte Mig.

Eftersom vi båda saknat fast sällskap en längre tid var det ganska naturligt att vi fantiserade om de killar vi kände. Han var klädd i tajta, urtvättade jeans med knappgylf och en åtsmitande t-shirt som visade varenda detalj av hans kropp.Nu var det min tur, sa hon.
Jag kände att han var på väg, hörde det på hans allt snabbare andhämtning och på ryckningarna i hans kropp. Sagt och gjort, kläderna åkte av på vägen, spreds överallt. Vi tjejer hamnade i mitten, jag fortsatte smeka Maria, och hon smekte mig.

Het sex i Provhytt


Mm går in i provhytten och väntar nu är jag så kåt nu jag vill ha en hård kuk nu.
Jag går fram till disken till honom och säger att- Dom här ska jag ha dom passade perfekt.Mm ses vi i kväll?
Han drar upp mig kysser mig hårt och bestämt..och säger
-Du var precis så het och kåt som jag trodde att du skulle vara......
-Mm jo säger jag jag behöver nog hjälp.
Jag vill ha mera smisk o kuk..
Vi messade fram o tbx och sen så säger han till mig att kom till affären i morgon för jag vill träffa dig,jag vill se om du är så het som du utger dig för att vara.
Han tar ett stadigt tag om mina höfter..
Jag kommer vid 20.00 tiden säger han..

Spanien resan.

You ah are ah so hot ahah!!

- Do you want to have sex with me ?

Snart var vi alla smått fulla.
Vi andra tjejer började neråt och drog av både kortbyxor och kalsonger.

Silvia var den som var snyggast och riktigt sexig på den tiden.Sandra lika så och Emma och jag var inte så dåliga vi heller.Jag hade vackert lågnt blont hår.Sa Sandra med en hes röst.
-I heard the music in here and thougt that this was a party or something?

Vi skrattade en stund sedan avbröt han.
Tjejerna och jag som brukade hålla ihop på den tiden hade precis tagit studenten och vi bestämde oss för att ta en resa tillsammans, och det blev till spanien eftersom det både var ett billigt grupp-pris och för att det var soligt och vi alla kunde någorlunda spanska.

Vi jublade när hans stånd vajjade upp och var och en fick suga av honom.
- Tjejer, vi har fått en liten gäst..Hickade jag och drog med mig killen till sängen.
- Me öppna då !

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl