Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rodriguezwoae

Kuken Började Bli Riktigt Styv Nu, Och Utan Förvarning Tryckte Han In Den I Sin Sekreterares Mun.hennes Händer Täckte Bara En Bråkdel Av Hennes Stora Klotskinkor.samtidigt Passar Hon På Att Puta Lite Med Rumpan.

Peters resa till London

Men vi tror båda att det skall gå med lite träning och träna skall vi! Jag kände mig kåt och nyfiken, så jag hoppade snabbt över till hans säng. Javisst! Har du gjort det tillsammans med någon kompis, frågade han? Han sa att han älskade mig! Nä, jo förresten, en gång när jag var 13. Sen började Magnus att prata, han sa att han hade längtat länge efter att få göra det med mig. När vi vaknade på morronen, såg jag att Magnus hade sugmärken på halsen, visste inte om att jag hade gjort det, men jag var ju också helt "borta" när vi älskade, hade aldrig upplevt något så skönt förut. Jag satt och sneglade på den i smyg, tyckte den såg så slät o fin ut, med förhuden halvt tillbakadragen över ollonet. Jag som tidigare varit tillsammans ganska mycket med tjejer, kan absolut inte tänka mig vara tillsammans med någon annan än Magnus nu!Såg på fotboll, handlade, åt på mysiga små restauranger och på kvällarna var vi på pubar och disco. Han stack in ett finger i min ända, förde det sakta ut o in, jag hade aldrig upplevt något så skönt tidigare! OK. jag skall fråga hemma ikväll, sa jag.

Hennes spänstiga stjärt pressas ihop och Toms kuk pressas djupare in i Rebecka.

-Så du har fläta idag?Men jag har ju inte anställt någon ny ännu. Synen som mötte Tom var gudomlig.

-Hårdare än efter firmafesten. Kuken började bli riktigt styv nu, och utan förvarning tryckte han in den i sin sekreterares mun.Hennes händer täckte bara en bråkdel av hennes stora klotskinkor.Samtidigt passar hon på att puta lite med rumpan.
-Spetsa mig så igen!

-Aaaah, skönt! sa Tom.Jag...

-Ska jag spruta i din mun?

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl