Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
rodriguezwoae

Chocken Höll Inte I Sig Särkilt Länge.

Hon spjärnar emot lite men besvarar kyssen medan Kjell smeker henne på brösten och hissen stannar.

Mannen vid bordet reste sig och kom fram till Jessica.

Kjell som satt och beundrade Jessicas bröst med hennes spända bröstvårtor böjde sig över bordet och knäppte upp översta knappen i hennes blus.Hon förstod inte varför men Kjell sa att hon ska göra som han säger och inget annat. I Jessicas tankar fanns det en tanke. det var att hur kunde hon bli så kåt som hon varit i går och som hon är idag och hur hade hennews kåthet tagit överhand över hennes blygsel? Hon vred sig ett halvt varv och hängde skinnjackan på ryggstödet vilket innebar att slitzen i kjolen öppnade sig och tatueringen med en vacker fjäril visade sig på hennes lår.


”Tjena, hoppas att jag inte stör.” svarade jag och stannade framme vid scenkanten.
”Säkert?”Daniel och jag träffades i skolan ofta, men bara som kompisar ifall vi var bland folk.
”Har ni sett Daniel?” - Samma skola

Innehåller: Killsex, Analt

Sprudla är ett mesigt fjantord som bara används av pubertala flickpoeters första försök till lyrik. Chocken höll inte i sig särkilt länge.
”… ah, vill… ha dig där…” väste han tillbaka, hans knogar vitnade runt handfatet nu, och jag trodde att jag skulle bli galen bara av att höra honom.

Sommardag med kompisens mammaNär jag närmade mig kompisens stuga så svängde jag av vägen och den sista biten körde jag på små stigar genom skogen som jag tidigare sprungit på så många gånger med min kompis.
- Vad är det?

Under fikat som följde vågade jag knappt titta på henne men hon berättade att Kalle (min kompis) jobbade extra och skulle komma tillbaka senare ikväll och att hennes man inte hade fått semester än så han var kvar inne i stan.Känslan av att se kuken komma fram mellan hennes bröst och den tidigare stimuleringen gjorde att jag nästan genast exploderade i en orgasm med kaskader av sperma som sprutade ut över hennes vackra ansikte. Jag satte mig ner i skuggan av parasollet och kände hur svetten började sippra fram nu när det inte fanns någon kylande fartvind. Med en enda stöt fyllde jag upp henne fitta och hon gnydde av välbehag av välbehag vid varje stöt in i hennes blöta underliv. Eftersom motorcykeln inte var avsedda att skjutsa på så fick hon hålla ut benen för att inte få in dem i hjulet, vilket gjorde att hon tryckte sin härliga kropp närmare min. Jag var 21 år och hade precis klarat av att ta körkort för motorcykel och gjorde inte mycket annat än åkte omkring mest hela dagarna, det var ändå första veckan på semestern och semesterpengarna fick bli bensinpengar istället.
- Dig. Snabbt byggdes det upp ett klimax för henne som avslutades med att hennes fitta kramade min kuk så hårt att jag trodde att den skulle gå av. När jag öppnade ögonen såg jag Margareta sitta och råstirra på min kuk.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl